Home » Edelsteen Juwelen

Edelsteen Juwelen

Edelsteen ketting

Wij zorgen ervoor dat onze sieraden opvallen met levendige kleuren en dat ze comfortabel zijn om een avond te dragen. Wij hebben een uitgebreide collectie kettingen, oorbellen, ringen en hangers.

Elk stuk is gemaakt van echte Swarovski kristallen. Deze originele kristallen zijn met de hand gesneden en met de hand gemonteerd op een metalen drager, tussen de echte Swarovski kristallen en uw favoriete sieraad.

Onze CZ edelsteen ketting zijn gemaakt van de fijnste CZ die u overal zult vinden. Wij gebruiken alleen de beste stenen en metalen bij het maken van al onze stukken. U zult directe hit ounces van kleur in elke ketting, armband of paar oorbellen vinden. Bijvoorbeeld, worden de 100 duim tapestry manchetten met de hand gepast met meer dan 260 individuele Swarovski-kristallen, die een volledige planeet van flats, en nullen voor u maken!

U vindt er ook andere soorten edelsteenjuwelen, vele met een verscheidenheid aan edelstenen, one-of-a-kind stukken die zeker extra speciaal voor u zijn. Glans en vuur en schittering uit de ontmoetingen van Topaas, peridot en citrien, aquamarijn en topaas, turkoois, perry en amber. Veel van deze zijn van de Topaas familie, de meest populaire is het lot of oergesteente.

CZ Gemstone Jewelry zijn gemaakt om u perfect te passen. We hebben unieke, extra lange en bredere oorbellen om vrouwen met kleine of lange oorbellen tegemoet te komen. We hebben hangers die extra lang zijn met brede jubeltoppen en chokers. Veel van onze hangers zijn bezet met parels of anders turkoois.

Elk van onze stukken is zorgvuldig ontworpen. We hebben horlogebanden die bezaaid zijn met turkoois om ervoor te zorgen dat u nooit uw mooie nieuwe stuk verliest. Over uw parels, inlays die met de hand zijn gemaakt met uw favoriete edelsteen zijn zo comfortabel als ze zijn prachtig. Over onze prachtige zilveren armbanden zijn er turquoise stenen die gaan rond de hele armband waardoor het kracht en diepte.

Bij CZ draait alles om stijl en een statement maken. Omdat CZ verkrijgbaar is in zoveel unieke maten, kunnen onze armbanden van kort tot lang en van delicaat tot stoer zijn. Iedere vrouw kan het zich veroorloven haar persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen en CZ heeft een ruime keuze voor ieders smaak. Het is een voorrecht om een van onze armbanden te bezitten.

Eén klassieke schelpenketting op maat is het middelpunt op de slanke vingers van een vrouw. Aan een armband omlijst hij het gezicht zodat de draagster goed kan zien, maar de V-vorm geeft de illusie van diepte. Om de look helemaal af te maken, kan de draagster zelf de lengte van haar geometrische structuur bepalen in verhouding tot haar vinger.

De geometrische structuur van elke manchet, die uw uitgangspunt vormt, kan zich uitstrekken tot aan de toppen van uw tenen oorbellen. De geometrische structuur combineert op een unieke manier eenvoud met textuur.

De afdruk van het geometrische ontwerp dat wij in onze juwelen gebruiken, hangt af van het aantal en het soort stenen dat wij gebruiken. Om bijvoorbeeld het effect van topaas in een sieraad na te bootsen, gebruiken wij 18K Topaas, Rode Hars en een imitatie van het materiaal van uw keuze; CZ, gemaakt met 14K Geel Citraat, Hepatitters. Alle materialen die gebruikt worden in onze edelsteen juwelen zijn van de hoogste kwaliteit beschikbaar, en worden slechts door één ambachtsman gebruikt.

Lees meer:

Edelsteen armband

Edelsteen sieraden

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven