Home » Maatpakken – Hoe koop je een maatpak online?

Maatpakken – Hoe koop je een maatpak online?

 

pak op maat

Gezocht: Een op maat gemaakt pak

Wanneer u een pak op maat bestelt via het bestelsysteem van een website, betaalt u een beetje extra, net zoals wanneer u het pak in een fysieke winkel zou bestellen. Als u vervolgens doorgaat en het pak zelf koopt, betaalt u ook een beetje extra, aangezien de kleermaker al de tijd heeft genomen om de maten van u op te nemen. Dus, de uiteindelijke prijs die u betaalt is:

Aanpassing Formele Kleding

Op maat gemaakte maatpakken kunnen ook maatpakken of maatpakken worden genoemd. Hoewel de voorkeur wordt gegeven aan de benaming formele kleding, geeft de term “op maat” aan dat u een pak krijgt dat volledig op maat is gemaakt, door een ervaren kleermaker.

Er zijn 3 belangrijke elementen die u in gedachten moet houden wanneer u online een maatpak of een maatpak bestelt.

Een-vormgeving – U geeft basis lichaamsmaten zoals de borst, taille en heup- Zool: meestal leer

Maatwerk op maat

Maatwerk, ook bekend als (maar niet precies hetzelfde) maatwerk, op maat of op maat gemaakt, houdt in dat maten worden genomen zoals de volgende:

Maatpak – zeer specifieke details over het pak zoals de dikte van het materiaal, keper- of effenstof, en de aan- of afwezigheid van wattering, alsook specifieke afmetingen zoals de mouwlengte

Maatwerk – zeer algemene metingen zoals de gelijkenis met uw bestaande kleding, bv. de pasvorm, kleur, stofkwaliteit

Waar moet je op letten?

Zoek naar een kleermaker met minimale eisen. Een minimum van drie maten is vereist bij een online kleermaker, met deze drie maten zijn de borst, taille en heup maten. Als uw maten alleen voor grote maten gelden, kunnen tot maximaal 5 maten nodig zijn. Zorg ervoor dat de kleermaker een minimum van 3 maten heeft voor de borst-, taille- en heupomvang.

Een volledige reeks maten voor maatpakken (of op maat gemaakte of genaaide pakken) is een belangrijk pluspunt, evenals een reeks opties zoals enkele borst, dubbele borst, drie knopen, vier knopen en schouders, om er maar een paar te noemen. Details van het pak, zoals de kosten en het aantal pakken dat kan, worden ook vermeld. Pakken kunnen variƫren van een paar honderd pond tot enkele honderden ponden, afhankelijk van de hoogste specificatie die u wenst te bereiken.

Al met al is het online bestellen van een maatpak een nieuwe ervaring voor iedereen die een nieuw pak wil kopen. Maar, zoals de trendsettende Evening van het Verenigd Koninkrijk droeg, is het een verandering die het voorzitterschap van deDaily Mail heeft Kangarooedit. Bestel online een maatpak dat het beste van uw smaak en werksfeer weergeeft!

Onze conclusie is dat de initiƫle kosten voor een online maatpak aanzienlijk lager zijn dan wanneer u naar een winkel op maat of een winkel op maat gaat. Een op maat gemaakte kleermaker in Londen speelt echter een kleermaker in de stijl van een bestaande high-end kleermaker. De belangrijkste vondst is een kleermaker met de kennis, expertise en faciliteiten om uw wensen tot in detail te bespreken. Ten slotte kost een maatpak online aanzienlijk meer dan een pak dat vanaf nul wordt gestikt door een bestaande kleermaker. Dit is een belangrijke beslissing om te nemen. Maar hopelijk is dat er een die u nu neemt, en niet een die u binnenkort weer vanaf nul moet maken.

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven