Home » Mantel en riem jassen

Mantel en riem jassen

 

Manteljas kopen

Een echte vrouw kan het huis niet verlaten zonder een of ander kledingstuk te hebben aangetrokken. Kleding wordt niet alleen gedragen om zich tegen regen of kou te beschermen, maar ook om een mode- en een statusstatement te maken. Om deze reden zijn manteljassen en jurken met ceintuurs de meest favoriete kledingstukken voor vrouwen.

Met de rijke geschiedenis en populariteit in verband met de piraten, middeleeuwse tijdperk gaf geboorte aan een stijl van kleding die is het maken van een comeback vandaag. mantels, soms genoemd mufflers, zijn de meest populaire vorm van kleding voor zowel vrouwen als mannen. Wanneer een moffel wordt gedragen, lijkt het materiaal van de kleding veel op het leer dat werd gebruikt om het oorspronkelijke kledingstuk uit de middeleeuwen te maken. Doek dat geweven is tot een stof die zwaar genoeg is om je warm te houden en toch dun genoeg is om je gemakkelijk te kunnen bewegen, wordt een “pels” genoemd. Bont wordt meestal gemaakt van schapen, maar de laatste tijd zijn er ook andere bronnen voor bont zoals konijnen, bevers en zelfs geiten. Baby’s vallen daar overigens niet onder.

Kleding wordt niet alleen gedragen om zich te bedekken, maar mensen dragen ook kleding om hun sociale status aan te geven. In de oudheid waren er verschillen in de betekenis van verschillende beroepen. Een plebejer is bijvoorbeeld iemand die op de markt werkt, politicus is iemand die zijn of haar land vertegenwoordigt in politieke toernooien en er is een algemene categorie voor aristocraten, die verwijst naar mensen met rijkdom.

Kleding is een manier om uitdrukking te geven aan een individuele stijl. Kleren zijn ook een geweldige manier om uitdrukking te geven aan de gevoelens van een individu. Alles wat je draagt, ook je kleren, geeft aan wat voor persoon je bent. Door bepaalde kleren te dragen bij een bepaalde gelegenheid kun je boodschappen afgeven aan andere mensen. Bijvoorbeeld, kleren die je draagt terwijl je met iemand wordt gezien, suggereren dat je kritisch bent over die persoon en misschien met hem/haar concurreert. Kleren die iemand draagt terwijl hij blind is of schoenen met muiltjes draagt, suggereren dat die persoon moreel arm is en/of materialistisch. Zo kun je verschillende boodschappen uitstralen door middel van kleding en andere mensen kunnen hetzelfde doen of in natura reageren.

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden waardoor kleding (naar men zegt) de keuzes van mensen beïnvloedt. Veel mensen in loondienst dragen bijvoorbeeld de bedrijfskleuren blauw en wit. In ruil daarvoor kopen veel consumenten bedrijfsproducten zoals parfums, bedrijfssweatshirts,%29 garderobes enzovoort. In zekere zin gebruiken mensen kleding als een middel om hun mening te uiten. Als ze goed gekleed zijn, is de kans groter dat ze een georganiseerde vergadering bijwonen en dat ze met hun spullen in een auto worden teruggebracht. Er zijn veel fascinerende verhalen over hoe je andere mensen kunt beïnvloeden via kleding. Het is al vele malen bewezen dat klanten bepaalde soorten kleding kopen, alleen omdat ze door bekende beroemdheden worden gedragen. Hoe het ook zij, klanten zijn altijd blij met elegante jassen die gemaakt zijn van dure materialen. Wanneer ze gedragen worden door een bekende beroemdheid, wordt de naam van die beroemdheid verspreid en zijn mensen geneigd dergelijke kleding te kopen en te dragen.

 

LEES MEER : 

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven