Home » Top vijf merken van stedelijke mode

Top vijf merken van stedelijke mode

Streetwear heren

 

 

 

streetwatch

streetwear heren verwijst naar kleding die leuker en verrassender is. Met andere woorden, zeer trendy maar lijkend op de oudere generatie dresscode. Streetwear is oorspronkelijk geïnspireerd door skateboarden. Vintage en retro looks horen ook bij streetwear.

De peetvader van de streetwear, skateboarder-icoon Steve Haworth, was in 1987 medeoprichter van het eerste streetwearmerk, Miracleulously. Ze maken trendy designschoenen en -kleding die een eerbetoon zijn aan de punk-, mod- en skatecultuur. De streetwear van vandaag werd ook beïnvloed door urban rappers en hun bloeiende populariteit creëerde de “streetwear mentaliteit”. Als stijl is streetwear meer en meer vermengd geraakt met mainstream mode in een poging om te profiteren van trends.

Streetwear en winkelen

In de jaren ’90 hingen de meeste jongeren die geïnteresseerd waren in urban kleding, rond in dezelfde clubs en warenhuizen waar ze hun eigen kleding verkochten. Tegenwoordig is streetwear zo populair omdat het jongeren een insidersblik geeft op de underground modecultuur. Het is vrij gemakkelijk om streetwear te beschrijven omdat de wortels ervan in het skateboarden en de surfstijl van de jaren 1990 liggen. Nu maakt het deel uit van de mode-industrie en is het een modieuze kracht op zich. Hier zijn de top vijf urbanwear merken.

Baby Phat

Dit merk is waarschijnlijk het meest populaire merk ter wereld. Het maakt niet uit of je een beroemdheid bent of niet. Het merk is ontworpen om aan de behoeften van elke jongere te voldoen. Het unique selling point of biker chic is een modetrend van top tot teen en individualiteit is heel erg een onderdeel van de Streetwear ethos. Dit is de reden waarom zoveel beroemdheden en muziekliefhebbers dit merk steunen.

FUB general store

FUB is een andere hippe winkel die urban kleding verkoopt die niet zo buitenissig is als sommige merken. In veel landen en stedelijke regio’s is er zo’n winkel die urban kleding verkoopt, zoals hun kenmerkende bikerjack in jaren 70-stijl en artikelen die een lieve uitstraling hebben die lijkt op het merk FUB.Als u op zoek bent naar urban kleding van hoge kwaliteit uit een vreemd land, dan heeft FUB misschien jeans en andere kledingmerken ingeruild voor het einde van de geschiedenis en het moment waarop streetwear wereldwijd werd overgenomen. Sindsdien heeft de urban mode ongelooflijke ontwikkelingen doorgemaakt en is het een wereldwijde stijl geworden. Wees altijd trendy, geen schaapjes en volg de trend als je tot de stedelijke elite wilt behoren.

Hip Hop goedheid

Dit is een andere hippe winkel die een stijl verkoopt die de hip hop generatie aanspreekt. Ze hebben dezelfde biker en retro voorbeelden die de Mmmphaunts en Urban Groggz dragen. Net als FUB hebben ze ook een uitgebreide en uitputtende collectie voor mannen en vrouwen, maar in deze collectie ligt de nadruk op jeans en denim. Er zijn ook zeldzame bloemetjes zoals kinderkleding en plus size urban wear. Dit is de perfecte mix van urban kleding maar de nadruk ligt op de kleding van jongeren en de jongerencultuur.

Comfy

Dit merk ontwerpt en vervaardigt comfortabele straatkleding. Het is de meest comfortabele stadskleding die je overal in de westerse wereld kunt vinden. Comfort is de kern van alle funky urban fashion. Ze hebben urban kleding en streetwear die aan zeer precieze normen en afmetingen voldoen, zodat u ze comfortabel kunt dragen. Het is zeer zeldzaam om zeer laag uitgesneden broeken en shirts te vinden in hiphop, maar toch nemen ze deze norm op in al hun ontwerpen. Zeer weinig merken bieden urban kleding en streetwear aan die er zo uitziet en zo aanvoelt.

Stedelijke schade

Dit is een urban kledingmerk dat in 2001 is opgericht en zijn tijd vooruit is door oudere hiphoptrends na te bootsen. Dit is de perfecte urban kleding omdat de prijzen zeer betaalbaar zijn en zelfs als je je de hogere prijzen niet kunt veroorloven, kun je nog steeds pronken met je coole smaak en met de hiphopkleding waar je van houdt.

Club Stedelijk

Dit is een afdeling van Urban damage en is gericht op jongeren. Het biedt het jongere publiek iets dat ze kunnen dragen in een sfeer die ontspannen en vriendelijk is. Ze hebben alle stedelijke looks die je bent gaan verwachten van trendy hiphopkleding, maar je goed voelen is hier het uiteindelijke doel voor jou. Nu kunt u erop uit gaan en de wereld van de urban mode verkennen.

Dit is slechts een staalkaart van ontwerpers want er zijn er veel en deze lijst groeit voortdurend naarmate meer en meer ontwerpers in de ring stappen. De bigwigs worden zeker rijker nu ze de urban fashion scene om zich heen zien en hierop willen voortbouwen. De hoop is dat dit je genoeg inspiratie geeft om je in de juiste richting op weg te helpen, maar als je al een idee hebt dan is dit een geweldige manier om het te versterken.

Om te beginnen met urban fashion moet je beginnen met merken die je kent en die je inspireren, dit zijn de merken waar je je mee kunt identificeren dus begin je te voelen als jezelf. versterk je stijl.

lees meer:

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven