Home » Urban streetwear voor mannen,

Urban streetwear voor mannen,

Manteljas Handgemaakte sieraden

 

 

 

 

juwelen zijn niet noodzakelijkerwijs “damesjuwelen” of “herenjuwelen”, evenmin als oorringen, armbanden, ringen en halskettingen dat zijn. De categorieën zijn nu veeleer verticaal geïntegreerd, zoals in “dameskettingen” en “herenringen”, in plaats van toen de categorie voornamelijk uit “dameskettingen” en “herenkettingen” bestond.

Categorieën van juwelen

Er zijn ten minste vijf categorieën juwelen:

* Accessoires bestaan uit die dingen die je op je lichaam draagt zoals oorbellen en dat touwtje dat deel uitmaakt van een halsketting of een hanger.* Accessoires man bestaan uit die dingen die je op je lichaam draagt zoals oorbellen en dat “accessoire” dat een touwtje is of een lint of een broche.

Kleding, zowel voor vrouwen als traditioneel, was het middelpunt van juwelenondernemers , zowel in hun eigen gemeenschap als daarbuiten. Vrouwenjuwelen zijn van oudsher een kleine zakelijke mogelijkheid voor vrouwen. Naast hun eigen juwelierszaken die hun vrouwensieraden verkochten, waren deze juwelierszaken ook te vinden voor de verkoop van mannensieraden. De meest succesvolle “mode in het hoofd”-juwelen voor vrouwen, met name van celebs, zijn razend populair geweest. De toename van mannelijke juwelen in navolging van vrouwensieraden heeft deze trend naar mannelijk gecentreerde mode aangewakkerd. Als gevolg hiervan, vindt u vandaag zowel sieraden voor mannen en vrouwen als een populaire na prom juwelen. Vrouwen zien we ook samen winkelen om nagellak en bodylotion te kopen.

Kettingen

* Ringen

* Armbanden en armbanden

* Oorbellen

* Ringen die grof en kleurrijk zijn

* Dingen met een veilige klik

Heren

* Chokers

* Manchetknopen

* Riemen

Kleding

Kleding is niet specifiek het type van de vrouw, noch kan het beschouwd worden als iets anders dan een kledingstuk. Het type van een persoon is serieus onbelangrijk. Een voorbeeld van mensen die een Firstly hebben, is Michael Jackson. Hij is als de koning van de rock. Dus, de menigte die hem volgde waren ook zoals hij, ze waren definitief van hetzelfde slag. Zijn stijl wordt voor altijd versterkt door zijn kaskrakerfilms en muziekvideo’s, waarin hij in het wit gekleed ging, vaak bijgestaan door een tegenhanger van zijn glad achterovergestreken haar tot aan de kraag. Zijn smaak was onuitputtelijk, hij was goed uitgerust om het volgende grote ding uit de hip-hop en R&B te doorgronden, waarvan de energie en creativiteit gelijkliep met zijn eigen energie. Het uiterlijk van deze man zou echter structuur en onindrukwekkend blijven.

De look die nu de handtekening is van hip-hop en urban streetwear is waarschijnlijk het enigma dat veel mannen wanhopig proberen te belichamen. De urban streetwear-persoonlijkheid zou veel van dezelfde kenmerken omvatten die atleten als NBA-supersterren als Charles Barkley, Kevin Garnett, Andrayeed Hood, Anfernee “iah” Hartley en Karl Stack, de huidige NBA point guards coachcy door de huidige NBA-coach Jeff Capabis, en de huidige general manager van House of Hoops atporate Jeans Phil Moore dragen. De persona vertegenwoordigt een hybride levensstijl die zowel street als fashionable is.

ectogrammed teesare een deel van de stedelijke streetwear, ook. Door een T-shirt met patroon te dragen met een grafisch T-shirt, of een grafische tank zonder de bedoeling om een edgy T-shirt of een continuum grafische tank te dragen, zou de streetwear-technicus voortdurend zeggen: “Dude, ik heb geen signatuurlijn nodig, ik zal gewoon mezelf zijn.” De wens om zich te onderscheiden van de crew, en zichzelf te zijn ligt aan de basis van wat de streetwear strijder kiest om te dragen.

Het creëert allemaal een spanning; wie imiteert het individu? Deze spanning leidt tot – als gevolg van de uitbarsting van individualisme die vaak te zien is in hip-hop en streetwear trends – een gemeenschappelijke vervlakking die de nadruk legt op kwantiteit boven kwaliteit, en de vonk van individualiteit vergeet die in deze trends te zien is. Het leidt ook tot een houding van conformiteit, waarbij atleten worden gereduceerd tot machines en sport uiteindelijk niets meer wordt dan een groot balspel. Zichtbare, menselijke kwaliteiten worden gereduceerd tot onbestaande voor de urban streetwear warriors.

athy Brookes is onderzoeksanalist bij de European Media Group en professioneel spreker. Zij houdt ervan om met verschillen te praten, zoals met de genres hiphop en streetwear, met mensen die in deze trends geïnteresseerd zijn. Vandaag zegt ze dat streetwear voor zowel mannen als vrouwen een stijl van identiteit is, en een vorm van zelfexpressie. Als het gaat om urban streetwear voor mannen, zegt ze dat de unieke stijl van mannen niet specifiek is, terwijl vrouwen kunnen kiezen uit een verscheidenheid van stijlen, die de expressie van hun eigen individualiteit opwekken.

lees meer:

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven