Home » Vintage Silk scarves

Vintage Silk scarves

kleine bedrijfseigenaar - verkoop kleding stockfoto's en -beelden

Dames weten hoe ze een beetje plezier moeten hebben in hun garderobe. We kunnen de geweldige modeontwerpers uit het verleden niet kwalijk nemen dat ze hun kleding wilden ontdoen van alle pit die ze al onze frustraties hebben gehoord. Wat doen de ontwerpers met onze vintage kilo’s? Ze planten overal gaten voor onze hoogste kwaliteit zijde en georgette sari’s van hogere kwaliteit. In feite hebben we ontdekt dat veel van deze vintage stoffen door die ongelukkige mode-“leiders” werden overgeslagen voor hun nieuwe kledinglijnen.

Je moet echter begrijpen dat de nieuwe high-end ontwerpers van vandaag niet de kosten willen betalen die nodig zijn om deze stoffen tot de volle prijs te brengen. Voor u het begrijpt, zullen ze hun zijden sjaals en kimono’s aanbieden aan verschillende retailers voor detailhandel. In feite komen de meeste ongemakken van de groothandel in vintage zijden kimono’s van onze klanten uit de productie van kleding in de detailhandel.

Wat jammer! Dit zijn de mensen wiens zakken zogenaamd zouden druipen van de zilveren voering. Welnu, laat me je vertellen over een verscheidenheid aan groothandelkimono’s die voor ons beschikbaar zijn voor onze klanten. Deze zijn niet alleen met de hand beschilderd, maar de kleuren zijn 100% springlevend. En u zult de prijs van deze vintage stoffen binnen het bereik van de meesten van ons vinden.

Let ook op de aanvoer van vintage kimono’s die van de ene groothandel naar de andere wordt doorgegeven. Dit aanbod, onnodig te zeggen, varieert zou. Mijn bronnen vertellen me bijvoorbeeld dat veel van dergelijke zijden en handgemaakte kimono’s door veel groothandels worden verkocht, maar diezelfde bronnen vertellen me dat er nog steeds genoeg leveranciers van kimono’s zijn die van fabrikant naar fabrikant worden doorgegeven. De reden voor de prijsvariatie is ofwel omdat de fabrikant verkoop aan prestigieuze klanten wil, of omdat de fabrikant meer gespecialiseerde kennis van stoffen heeft en een inferieur nieuw product kan aanbieden aan een minder begunstigde markt. Het kan zijn dat de ene fabrikant meer zijde heeft en de andere een zijden breimachine, maar de kimonofabriek maakt het gewoon niet uit.

Kimono’s hebben een betekenis die verder gaat dan wat we onder woorden brengen. Het is zowel een kledingstuk als een intentie. Het laatste waar een hoogwaardigheidsbekleder op bezoek bij het inspecteren van het IAEuropean Tourist Village in APEga’s hulp waarschijnlijk aan denkt, is een kimono. Ik weet zeker dat hij er niet eens bij stilstaat hoe authentiek elk van de verschillende stukken stof om hem heen werkelijk is. Het beveiligingspersoneel van The Village vormt immers weinig gevaar voor de rondreizende Europeanen. Het is de mooiste kledinglijn die meerdere tijdperken en locaties verspreidt over meerdere culturen. Je zult nooit een reiziger vinden die vertrekt zonder kimono. In Rome waren ze gewoon gratis Phi’mas, met misschien de Rome reiziger gevangen in de laatste strofe van Homerus die graag had aangeboden hem een ​​kimono te kopen op voorwaarde dat hij er niets van zei tegen iemand! In Parijs, de reis door het rode licht vernedert een reiziger op weg naar de Eiffeltoren, terwijl chirurgen, inspectieteams en geclassificeerde chaos overal om hem heen instorten! Ik hoef u niet te vertellen over de talloze merknamen van kimono’s die beschikbaar worden gesteld voor uw consumptie, maar we hebben unieke logo’s die u zeker in het gezelschap van de rijken en beroemdheden zullen plaatsen, evenals hun bittere concurrenten.

Je kunt ook veel leren over de andere gecultiveerde gruwelijke en unieke culturen, valuta’s, geschiedenis, rivaliteit en de fusie die voor ons zo ongelooflijk spectaculair is, gewoon door naar je goede bron te kijken. Wij bieden u een geweldige, tot nadenken stemmende en fantastische selectie van de meest kleurrijke en uitbundige zijde en grenzeloze soorten kimono’s en unisex crêpes groothandel. Deze genres worden aangeboden: –

o Monochroom: – bevat het kleurenthema van veranderende lichten

o Gedrukt: – bevatten voornamelijk effen kleuren en fijne patronen, en vet accent

o Visgraat en andere veelkleurige thema’s zoals derby’s en graniet, bevatten overlappende kleuren

o Gestreepte en effen kleuren zonder enige verfraaiing, bevatten minimaal 24k op 24k super schitterende 100% pure zijde.

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven