Home » Wat is de aantrekkingskracht en waarom zijn juwelen belangrijk?

Wat is de aantrekkingskracht en waarom zijn juwelen belangrijk?

Edelsteen sieraden

 

 

 

 

Juwelen met edelstenen kenden enkele jaren geleden een hoge vlucht en blijven velen van ons verbazen en fascineren. Wat is dan de aantrekkingskracht en waarom moeten juwelen zo uniek zijn? Waarom moeten onze gekoesterde en originele edelstenen worden bewerkt tot meesterwerken van exquise kunst en fijn vakmanschap? In dit artikel leest u wat voor edelstenen onze juwelen gebruiken.

Goud is de oudste vorm van koningschap. Het symboliseert macht en bezit. Het toont ook rijkdom en voorspoed. Het is dus bekend dat koningen en koninginnen goud droegen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten edelmetalen, witte metalen en edelstenen zoals platina, diamanten, zilver, zirkoon, enz. De verschillende soorten edele en witte metalen en edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt om juwelen van te maken. Vaak zijn tropische regenwouden de thuisbasis van edelstenen die rijk zijn aan kleur en variëteiten. Verschillende edelstenen worden in ons dagelijks leven gebruikt. Afhankelijk van de plaats op de aarde zijn sommige edelstenen het meest geschikt voor ons. Verschillende edelstenen hebben verschillende werkingen en zijn erkend om verschillende therapeutische toepassingen te hebben. Van sommige edelstenen is bijvoorbeeld bekend dat ze het lichaam zuiveren en versterken. Afhankelijk van de chemische samenstelling, kunnen sommige edelstenen bekend zijn om specifieke ziekten te genezen. Bijvoorbeeld, sommige van de edelstenen gebruikt voor het compromitteren van hartkwalen. Over het algemeen worden de meeste genezen ziekten veroorzaakt door de blokkades in de bloedstroom.

Ongeacht het is een edelsteen of een andere natuurlijke stof, ons lichaam is een onvolkomenheid fabriek en als zodanig proberen we om het te houden in een betere gezondheid en velen van ons zijn op zoek om te profiteren van de kant-en-klare ontwerpen die de schoonheid van ons lichaam zal verbeteren. Velen van ons zijn zich er ook van bewust dat edelstenen sieraden een geweldig alternatief kunnen bieden voor andere dure en niet-natuurlijke corrigerende maatregelen die op de markt verkrijgbaar zijn. De meest populaire edelsteen kettingen zijn kettingen met enkele edelsteen hangers. De populairste halsketting met één enkele edelsteen is de maansteenhangerRepeat. De basis voor de grote populariteit van de herhaalde maansteen hanger is in feite de eenvoud van het ontwerp, alsmede de grote duurzaamheid van de stukken.

De kans is groot dat u edelstenen van hoge kwaliteit vindt met herhalende patronen, en ze zijn absoluut zeker om de algemene uitstraling van een individu te verbeteren, in plaats van te vervormen. Herhaalpatroon van een edelmetaal is een populaire rage onder de modefreaks omdat ze verschillen van de originele patronen. In feite zijn de populariteit van het edelmetaal en de edelstenen nauw met elkaar verbonden. Een andere populaire opvatting in onze samenleving is dat wit gekleurde edelstenen zijn die het duurst zijn. Er is geen waarheid aan deze dan ook. Witte metalen, zoals goud, zijn een bloedmooie kleur. Ze zijn niet direct gekleurd met witte stenen, maar ze zijn gekleurd met het effect van de gekleurde stenen. En misschien, zijn zij die gekleurd met de minste hoeveelheid van de blauwe en gele in het. Als gevolg daarvan vindt u edelmetalen zoals goud en andere kleuren in een grote verscheidenheid van tinten. Bijvoorbeeld, gele topaas, zoals champagne, ziet er het best uit in combinatie met geelgoud, of roségoud.

Al met al, ongeacht de verscheidenheid aan gekleurde of de gekleurde stenen, de edelstenen en halfedelstenen, zullen de halskettingen, hangers, ringen en oorbellen altijd een speciaal iets in zich hebben. Ze vertegenwoordigen allemaal het prachtige vakmanschap van onze wonderbaarlijke aarde. En we zien er 99% van de tijd versieringen op. Dus zijn ze het waard om te bewaren.

lees meer:

Bohemian oorbellen

Boho oorbellen

webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven